BIKEFIT NIEUWE FIETS

Met het Bikefit-pakket 'Bikefit nieuwe fiets' meten we jouw fiets-DNA. Zo weet je precies weet welke fiets bij jou past. Voor de keuze van je eerste of volgende fiets of afstelling huidige fiets.
Neem contact op

BIKEFIT NIEUWE FIETS HELPT JOU BIJ HET VINDEN VAN JOUW IDEALE FIETS

Bikefit nieuwe fiets met statische meting

Wil je (voor het eerst) een nieuwe fiets kopen en twijfel je welke fiets het beste bij jou past? Of wil je weten hoe jouw huidige fiets is afgesteld en, of deze wel bij jou past? Met mijn Bikefit-pakket ‘Bikefit nieuwe fiets‘, geef ik je op basis van een statische meting inzicht welke fiets het beste bij jou past. De uitkomsten van de statische meting worden samengevat in een overzichtelijk rapport. Dit rapport kan je gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe fiets of bij de afstelling van je huidige fiets.

Wat is jouw Fiets-DNA?

Om jouw fiets-DNA te bepalen, word je (in fietskleding) volledig opgemeten met behulp van het FitYourBike Bikefitting-programma. Dit programma produceert een CAD-tekening die als basis dient voor de keuze welke fiets, qua maatvoering en ergonomisch het beste bij jou past. De tekening is het uitgangspunt voor het prefect afstellen van de fiets, voor zowel een bestaande als voor een nieuwe fiets.

Inhoud Bikefit

  • Interview en anamnese: we luisteren naar jouw wensen, doelstellingen en eventuele problemen die je nu met fietsen ervaart
  • Opmeten van alle relevante lichaamsmaten
  • Bepaling Fiets-DNA, met behulp van het FitYourBike Bikefitting-programma
  • Wanneer je een lijst met fietsen hebt waaruit je wil kiezen, wordt in het rapport aangegeven welke fiets het beste past bij jouw lichaamsmaten.
  • Analyseren en optimaliseren van jouw huidige fiets

Wat levert de Bikefite nieuwe fiets jou op?

Je ontvangt een merk en dealer onafhankelijk rapport met jouw Fiets-DNA dé perfecte basis voor de aanschaf van je nieuwe fiets of de afstelling van jouw huidige fiets! Ga je voor het eerst een fiets kopen en heb je een voorkeurslijst, dan wordt in het rapport een overzicht van deze fietsen en advies voor de best passende opgenomen.

Kosten en tijdsduur

De Bikefit nieuwe fiets duurt ongeveer een 45 minuten en kost 65 euro

De Bikefit nieuwe fiets met afstelling eigen fiets kost 85 euro.

Voor vragen of een afspraak, stuur een mail naar info@fityourbike.nl of bel 06-19953394.

Andere Bikefit-pakketten

Wil je meer over mijn andere Bikefit-pakketten, bekijk dan ook eens mijn Bikefit Start, Bikefit Basic, Bikefit Classic of Bikefit Pro pakket.

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!
MAAK NU EEN AFSPRAAK!