BIKEFIT CLASSic

Voor ieder niveau en voor elk type fiets(er) is er een Bikefit pakket. Of je nu de beste sportprestaties wilt leveren of gewoon optimaal van het fietsen wilt genieten. FitYourBike heeft altijd een pakket dat bij jou past.
Afspraak maken

BIKEFIT CLASSIC MET VIDEOANALYSE EN ZADELDRUKMETING

Bikefitting Classic een combi van videoanalyse en zadeldrukmeting

Eindelijk jouw droomfiets gevonden? Wat je nu wilt is één worden met jouw fiets. Je wilt harder fietsen en ook meer fietsplezier beleven. Laat mij je helpen dit te bereiken.

Bikefitting Classic optimaliseert jouw relatie met jouw fiets. Je neemt daarom jouw eigen fiets mee naar de meting. Een videoanalyse en een zadeldrukmeting helpen mij bepalen wat de juiste zadelhoogte voor jou is. En hoe zit het met de zadelterugstand en kanteling van het zadel? Is dit wel het juiste zadel voor jou? Misschien is het een goed idee om jouw stuurbreedte aan te passen. Dit alles wordt duidelijk tijdens Bikefitting Classic. Hierna zijn jij en jouw fiets één en behoren nekpijn, zadelpijn en andere klachten tot het verleden en fiets je harder dan ooit.

Inhoud Bikefitting Classic

  • GebioMized zadeldrukmeting & videoanalyse
  • Intake
  • Mobiliteit- en stabiliteitstesten
  • Visualiseren van zadel drukpunten (huidige zadel)
  • Afstellen van het zadel
  • Test van max. 2 standaard zadels
  • Vergelijken van de druk- en videoanalyse voor en na afstelling zadel
  • Uitgebreide analyse van voet en kniestabiliteit
  • Analyse en weergave van de resultaten
  • Mogelijkheid tot aanschaf maatwerk zadel

Bikefitting Classic duurt ongeveer 150 minuten en kost 205 euro. Kosten voor onderdelen (bijvoorbeeld stuurpen, stuur, zadel of zolen) zijn niet bij de prijs inbegrepen. N.B. Voor fietsers, die zonder klikpedalen fietsen geldt een aangepast tarief van 129 euro.

Hermeting tot een volgend jaar: 115 euro

Nazorg Service

Een aantal weken na je Bikefit kan het prettig zijn om je fietsafstelling nog even bij te laten stellen. Je bent dan ondertussen gewend geraakt aan je nieuwe fietshouding, en je afstelling even laten finetunen kan je dan net dat beetje extra fietskracht of -plezier geven. De Nazorg Service van FitYourBike geeft je de mogelijkheid om binnen 8 weken na je Bikefit je fietsafstelling kosteloos te laten controleren. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak.

 

Dit krijg je altijd bij alle pakketten

N

Intakegesprek

Gesprek waarbij je doelen, blessureverleden, trainingsniveau en verwachting van bikefit wordt besproken.

N

Lichamelijk onderzoek / screening

Onderzoek naar mobiliteit / lenigheid en stabiliteit, beenlengteverschil, stand en stabiliteit van de voeten en analyse van eventuele blessures of klachten.

N

Optimaliseren fietsafstelling

Wij optimaliseren de afstelling van je fiets op zadelhoogte, zitlengte, terugstand, zadeltilt en zadel-stuurhoogte verschil.

N

Optimalisatie lichaamshoeken

Met behulp van videoanalyse (voor- en zijaanzicht) optimaliseren we de lichaamshoeken zodat je lekkerder op je fiets zit.

KIES HET PAKKET DAT BIJ JOU PAST

OPTIMALISEREN FIETSPRESTATIES

Heb je al een keer een Bikefitting door FitYourBike laten doen, dan kan door training of verandering in stabiliteit en/of mobiliteit je fietshouding zijn veranderd. Wil je het maximale uit je fietsprestaties halen, dan is het in deze gevallen interessant om je fietshouding te laten optimaliseren. De kosten voor een sessie voor het optimaliseren van je fietshouding bedragen 89 euro.

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!

MAAK NU EEN AFSPRAAK!