BIKEFIT INSTAP

Veel sporters zoeken een alternatief vanwege Corona, nu ze hun eigen sport niet uit kunnen oefenen. Ben jij ook gaan fietsen en twijfel je over je fietsafstelling?
Afspraak maken

BIKEFIT INSTAP VOOR ELKE STARTENDE FIETSER

Bikefitting Instap de start voor veel fietsplezier

Omdat veel sporters hun eigen sport niet kunnen uitvoeren in Corona tijd. Zoeken velen een alternatief. Fietsen is er daar een van. Je hebt misschien een fiets via marktplaats gekocht en bent gaan fietsen. Maar voelt het goed? Of twijfel je over je houding? Met een verkorte bikefit, stel ik je fiets af. Zoals zadel, schoenplaatjes en stuur. *

Iedereen heeft een eigen ideale fietspositie. Die van jou stel ik vast met videoanalyse. De high-speed videoanalyse toont exact de kwaliteit van de fietsbeweging, gewrichtshoeken en trapbeweging. De videoanalyse vormt de basis voor de bikefit pakketten van FitYourBike.

Digitale camera’s nemen jou van voor, achter en de zijkant op. De software maakt de evaluatie mogelijk van verschillende lichaamshoudingen en de gewrichtshoeken tijdens het fietsen. Hoe beweegt je rug? Welk traject legt jouw knie af? De video brengt alles in beeld.

Zo kunnen veranderingen in fietsafstelling worden gedaan (zadelhoogte, stuurafstelling, ed.), om zo tot de meest optimale houding te komen. Deze videoanalyse ga je doen op jouw eigen fiets. Dit is namelijk de fiets waarop je urenlang traint. Dat vraagt om een optimale verdeling van krachten.

Inhoud Bikefitting Corona

  • GebioMized videoanalyse
  • Intake
  • Mobiliteit en stabiliteitstesten
  • Beoordelen hoeken van gewrichten
  • Vergelijken van de videoanalyse voor en na
  • Analyse en weergave van de resultaten

De Bikefittitting Instap duurt een 60 minuten en kost 79 euro. Kosten van onderdelen (bijvoorbeeld stuurpen, stuur, zadel of zolen) zijn niet bij de kosten inbegrepen.

Voor prijsopvraag, stuur een mail naar info@fityourbike.nl of bel 06-19953394.

  • Let op: dit is echt een verkorte bikefit, alleen voor de beginnende fietser, van maximaal 1 uur. Ben je al wat langer aan het fietsen, dan adviseer ik een van de andere bikefit pakketten.

 

Dit krijg je altijd bij alle pakketten

N

Intakegesprek

Gesprek waarbij je doelen, blessureverleden, trainingsniveau en verwachting van bikefit wordt besproken.
N

Lichamelijk onderzoek / screening

Onderzoek naar mobiliteit / lenigheid en stabiliteit, beenlengteverschil, stand en stabiliteit van de voeten en analyse van eventuele blessures of klachten.
N

Optimaliseren fietsafstelling

Wij optimaliseren de afstelling van je fiets op zadelhoogte, zitlengte, terugstand, zadeltilt en zadel-stuurhoogte verschil.
N

Optimalisatie lichaamshoeken

Met behulp van videoanalyse (voor- en zijaanzicht) optimaliseren we de lichaamshoeken zodat je lekkerder op je fiets zit.

KIES HET PAKKET DAT BIJ JOU PAST

OPTIMALISEREN FIETSPRESTATIES

Heb je al een keer een Bikefitting door FitYourBike laten doen, dan kan door training of verandering in stabiliteit en/of mobiliteit je fietshouding zijn veranderd. Wil je het maximale uit je fietsprestaties halen, dan is het in deze gevallen interessant om je fietshouding te laten optimaliseren. De kosten voor een sessie voor het optimaliseren van je fietshouding bedragen 89 euro.

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!
MAAK NU EEN AFSPRAAK!

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!
MAAK NU EEN AFSPRAAK!