BIKEFITTING PRO

Voor ieder niveau en voor elk type fiets(er) is er een Bikefit pakket. Of je nu de beste sportprestaties wilt leveren of gewoon optimaal van het fietsen wilt genieten. FitYourBike heeft altijd een pakket dat bij jou past.
Afspraak maken

BIKEFITTING PRO VOOR MAXIMALE PRESTATIE

Bikefitting Pro de meest complete Bikefit

Eigenlijk houdt niets jou tegen. Tegenwind, haarspeldbochten, regen, hoe dan ook je bent altijd het eerste bij de sprint naar het plaatsnaam bordje. Tóch voel je dat je beter kunt. Je zou graag willen dat die problemen zoals rugpijn, brandende voeten of die constante druk op de handen er níet zijn.

Bikefitting Pro biedt jou de uitkomst. Samen kijken we naar jouw schoenen en de afstelling van jouw schoenplaatjes. Een voetdrukmeting laat mij de hotspots onder jouw voet zien. Een zadeldrukmeting voegt daar nog eens de krachtverdeling op jouw zadel aan toe. De videoanalyse vertelt ons over de stand van jouw gewrichten ten opzichte van elkaar en jouw houding op de fiets. De krachtverdeling op jouw voeten en zadel hebben allemaal grote uitwerking op elkaar. De drie metingen (zadel, voet & video) samen, geven een kraakhelder beeld van jou op jouw fiets. Zo kan ik jouw fietspositie, traptechniek en prestaties optimaliseren. Zeg maar vaarwel tegen blessures en pijnen en geniet van jouw fietsplezier.

Inhoud Bikefitting Pro

  • GebioMized zadelanalyse, voetanalyse en videoanalyse
  • Intake
  • Mobiliteit en stabiliteittesten
  • Advies optimalisering, afstelling zadel, stuur en voetplaatjes
  • Test van max. 2 standaard zadels
  • Traptechniek optimaliseren inclusief links/rechts vergelijk
  • Uitlijnen knieen, met behulp van afstelling cleats, wedges en spacers
  • Vergelijken van de druk- en videoanalyse voor en na afstelling
  • Analyse en weergave van de resultaten
  • Mogelijkheid tot aanschaf maatwerk zadel en/of zolen

Bikefitting Pro duurt gemiddeld 180 minuten en kost 255 euro. De kosten voor onderdelen (bijvoorbeeld stuurpen, stuur, zadel of zolen) zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Hermeting tot een jaar: 135 euro

Nazorg Service

Een aantal weken na je Bikefit kan het prettig zijn om je fietsafstelling nog even bij te laten stellen. Je bent dan ondertussen gewend geraakt aan je nieuwe fietshouding, en je afstelling even laten finetunen kan je dan net dat beetje extra fietskracht of -plezier geven. De Nazorg Service van FitYourBike geeft je de mogelijkheid om binnen 8 weken na je Bikefit je fietsafstelling kosteloos te laten controleren. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak.

 

Dit krijg je altijd bij alle pakketten

N

Intakegesprek

Gesprek waarbij je doelen, blessureverleden, trainingsniveau en verwachting van bikefit wordt besproken.

N

Lichamelijk onderzoek / screening

Onderzoek naar mobiliteit / lenigheid en stabiliteit, beenlengteverschil, stand en stabiliteit van de voeten en analyse van eventuele blessures of klachten.

N

Optimaliseren fietsafstelling

Wij optimaliseren de afstelling van je fiets op zadelhoogte, zitlengte, terugstand, zadeltilt en zadel-stuurhoogte verschil.

N

Optimalisatie lichaamshoeken

Met behulp van videoanalyse (voor- en zijaanzicht) optimaliseren we de lichaamshoeken zodat je lekkerder op je fiets zit.

KIES HET PAKKET DAT BIJ JOU PAST

OPTIMALISEREN FIETSPRESTATIES

Heb je al een keer een Bikefitting door FitYourBike laten doen, dan kan door training of verandering in stabiliteit en/of mobiliteit je fietshouding zijn veranderd. Wil je het maximale uit je fietsprestaties halen, dan is het in deze gevallen interessant om je fietshouding te laten optimaliseren. De kosten voor een sessie voor het optimaliseren van je fietshouding bedragen 89 euro.

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!

MAAK NU EEN AFSPRAAK!