VIDEOANALYSE

Met videoanalyse bepaal ik jouw ideale fietspositie. Videoanalyse is de basis voor de Bikefit pakketten van FitYourBike.
Neem contact op

MET VIDEOANALYSE BEPAAL IK JOUW IDEALE FIETSPOSITIE

VIDEOANALYSE

Iedereen heeft een eigen ideale fietspositie. Die van jou stel ik vast met videoanalyse. Deze high-speed analyse toont exact de kwaliteit van de fietsbeweging, gewrichtshoeken en trapbeweging en vormt de basis voor de Bikefit pakketten van FitYourBike.

Digitale camera’s nemen jou van de voor-, achter- en zijkant op. De software maakt de evaluatie mogelijk van verschillende lichaamshoudingen en de gewrichtshoeken tijdens het fietsen. Hoe beweegt je rug? Welk traject legt jouw knie af? De video brengt alles in beeld.

Zo kunnen veranderingen in fietsafstelling worden gedaan (zadelhoogte, stuurafstelling, ed.), om zo tot de meest optimale houding te komen. Deze videoanalyse ga je doen op jouw eigen fiets. Dit is namelijk de fiets waarop je urenlang traint. Dat vraagt om een optimale verdeling van krachten.

Bij FitYourBike werken wij de volgende meetmethoden om jouw ideale fietspositie te bepalen:

Wil je weten hoe jij op je fiets zit en wil je ook jouw fiets op maat laten afstellen, maak dan een afspraak. Stuur een mail naar info@fityourbike.nl, bel 06-19953394 of maak een afspraak via ons contactformulier.

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!
MAAK NU EEN AFSPRAAK!