Geef eens een Bike Fit test cadeau

Speciaal cadeau?

Geef jij je vriend, vriendin of fietsmaatje net even dat extra steuntje in de rug? Dat extra duwtje dat hij of zij nodig heeft om met nog plezier op de fiets te stappen? Of dat kleine zetje dat hij of zij nodig heeft om van die pijnklachten af te komen tijdens het fietsen? Het maakt niet uit of je iemand wilt helpen om beter te presteren of gewoon lekker wilt laten fietsen. Kies eens voor een origineel cadeau en verras hem/haar met het ultieme sportcadeau, een Bike fit test!    

Bike fit test

Niet alleen profwielrenners hebben baat bij een goed afgestelde fiets. Ook als recreant kun je zo beter presteren, zonder klachten en met nog meer fietsplezier. Met een bike fit test breng ik jouw fietshouding in beeld. En met behulp van video-analyse en zadeldrukmeting ga ik dit voor verder optimaliseren. We pakken in 1 uur het belangrijkste probleem of verbeterpunt aan dat het meeste effect zal sorteren *. Dit kan zijn:

  • afstelling zadel
  • afstelling stuur
  • afstelling schoenplaatjes

of wanneer er sprake is van klachten:

  • voetproblemen
  • zadelproblemen
  • rugklachten
  • tintelende handen
  • etc.

* In overleg kan de Bike fit test worden uitgebreid tot een complete bikefit.  

Voor elke fiets en fietser

Of je nu op een racefiets, mountainbike, tijdritfiets, trekkingsfiets of e bike zit. De juiste fietspositie voorkomt veel problemen, vergroot fietsplezier en verhelpt veel pijnklachten. En als professioneel Bikefitter en Orthopedisch Technicus heb ik heel wat fietsers mogen helpen.

Cadeaubon Bike fit test bestellen

Betalen is niet mogelijk op dit moment.
 

Goed om te weten

N

Voor elk type fiets

Een Bikefit is geschikt voor elke type fiets; racefiets, mountainbike, tijdritfiets, trekkingfiets en stadsfiets of e-bike.
N

IBFI gecertificeerd

Gecertificeerd volgens de internationale standaarden van het International Bike Fitting Institute (IBFI)
N

Afgestudeerd Orthopedisch Technicus

Jarenlang hielp ik mensen met een blessure of beperking door hulpmiddelen aan te meten en ontwerpen. Deze kennis zet ik nu in tijdens mijn Bikefitting.
International Bike Fitting Institute Level 4 Certification Sander Visschers - FitYourBike