FIETSZADELS

Om onze klanten goed te kunnen helpen om het juiste en vooral stabiele zadel te kiezen, hebben we een uitgebreid assortiment fietszadels tot onze beschikking.
Neem contact op

GOEDE FIETSZADELS VERGROTEN HET FIETSPLEZIER

Met zadeldrukmeting bepalen wij uw ideale zadel

Waar wij ons vooral op focussen is dat het bekken stabiel blijft tijdens het fietsen. Het bekken mag wel horizontal bewegen tijdens een trapbeweging maar wanneer het bekken telkens kantelt dan ontstaat er een spanning in de rug op de hoogte van het bekken en de onderste ruggewervels.Deze bekkenkanteling is dikwijls de oorzaak van rugpijn in de onderste ruggewervels.

Ook is er gekeken naar het comfort in het perineum en druk op de zitbotten.Zo zijn wij tot deze reeks van testzadels gekomen zodat we bijna iedere klant kunnen helpen voor hun specifieke problemen.Ook voor specifieke doeleinden hebben wij het perfecte zadel zoals Triatlon, Tijdrit en Mtb.

Na grondige analyse en uitgebreide testen hebben we de volgende 3 merken van zadels in het testprogramma opgenomen.

Fietszadels van ISM – Cobb  – SMP – GebioMized 

Met deze zadels kunnen we, naar onze mening, bijna elke klant helpen in zijn of haar zoektocht naar het meest comfortabele zadel. Elk type zadel heeft zijn specifieke kenmerken om de moeilijkste klanten toch een uitmuntend zadel te kunnen aanbieden. De testzadels kunnen gratis één week getest worden. Elke bijkomende week kost de klant 10 euro indien niet tot aankoop wordt overgegaan.

Een zadeldrukmeting duurt ongeveer een 60 minuten en kost 89 euro.

Voor prijsopvraag, stuur een mail naar info@fityourbike.nl of bel 06-19953394.

BEKIJK ONZE

ISM ZADELS – COBB ZADELS – SMP ZADELS – GebioMized ZADELS

ISM zadels

COBB zadels

SMP zadels

GebioMized zadels

Secret Saddle Club

Prijzen van deze producten?

Aangezien de prijzen van onze producten regelmatig snel veranderen, kun je hiervoor het beste onze meest recente prijslijst opvragen. Dan sturen we je het meteen toe.

Ja, ik ontvang graag de prijslijst in mijn mail: