LAKE FIETSSCHOENEN

Lake fietsschoenen zijn geschikt voor elke voet.
Lake racefiets en MTB schoenen zijn leverbaar in verschillende lengte en breedte maten.
Neem contact op

LAKE FIETSSCHOENEN IN VERSCHILLENDE LENGTE EN BREEDTE MATEN

Lake fietsschoenen is standaard maatwerk

“One size fits all” is een veel gehoord gezegde dat maar zelden op gaat. Om die reden ontwikkelt Lake fietsschoenen met schillende pasvormen en in verschillende lengte en breedte maten.

Bij Lake matchen ze voor elke schoen die ze maken de pasvorm met de functie (wielrennen, mountainbiken, competitief of recreatief, etc.). Het draagcomfort en prestatiebehoefte van fietsers is niet alleen afhankelijk van het type fiets of de manier waarop ze willen rijden, maar ook van hun geslacht is en hoe hard ze rijden.

De werkwijze van Lake gaat verder dan het maken van schoenen met materialen en constructiemethoden waarbij op basis van de eigenlijke (de “eerste”) leest een schoen omheen wordt gebouwd. Lake probeert niet een of twee leesten passend te maken voor elke rijder. Nee juist niet! Lake heeft een variëteit aan pasvormen en maten gecreëerd die voldoet aan de behoefte van de meeste wielrenners en mountainbikers. Standaard maatwerk zou je kunnen zeggen.

Bekijk ons aanbod van modellen en neem vrijblijvend contact op voor een prijsaanvraag of afspraak.

Voor een prijsaanvraag of afspraak, stuur een mail naar info@fityourbike.nl of bel 06-19953394.

Prijzen van deze producten?

Aangezien de prijzen van onze producten regelmatig snel veranderen, kun je hiervoor het beste onze meest recente prijslijst opvragen. Dan sturen we je het meteen toe.

Ja, ik ontvang graag de prijslijst in mijn mail: