NEK- EN SCHOUDERKLACHTEN

Een dynamische Bikefit helpt bij het oplossen van nek- en schouderklachten tijdens het fietsen.
Neem contact op

VOORKOM NEK- EN SCHOUDERKLACHTEN

Nek- en schouderklachten tijdens het fietsen

Nek- en schouderklachten tijdens het fietsen zijn erg vervelend. Vaak worden deze klachten toegeschreven aan een te diepe houding. Met andere woorden, dat je stuur te laag staat ten opzichte van het zadel. Maar dat is lang niet altijd de oorzaak, en de oplossing is dus vaak ook niet simpelweg het stuur hoger zetten. Belangrijk is ook te kijken naar de stabiliteit op het zadel en de balans op de fiets. Gelukkig is pijn aan de nek en/of schouders tijdens het fietsen vaak goed te verhelpen.

Bikefitting bij nek- of schouderpijn

Om in kaart te brengen waar de nek-/schouderklachten vandaan komen, en vooral hoe we deze kunnen oplossen doen we een uitgebreide dynamische Bikefit. Door niet alleen te kijken naar het lichaam en waar de klachten zich bevinden, maar daarbij ook uitgebreid de fietspositie te analyseren, met behulp van video– en zadeldrukanalyse, kunnen we goed achterhalen waar de oorzaak van de klacht zit. Vervolgens kunnen we door het veranderen van de fietspositie en lichaamshouding, en het werken aan de stabiliteit veel klachten verhelpen.

Voor vragen of een afspraak, stuur een mail naar info@fityourbike.nl of bel 06-19953394.

KIES HET PAKKET DAT BIJ JOU PAST

bikefitpakketten: bekijk de verschillen

OPTIMALISEREN FIETSPRESTATIES

Heb je al een keer een Bikefitting door FitYourBike laten doen, dan kan door training of verandering in stabiliteit en/of mobiliteit je fietshouding zijn veranderd. Wil je het maximale uit je fietsprestaties halen, dan is het in deze gevallen interessant om je fietshouding te laten optimaliseren. De kosten voor een sessie voor het optimaliseren van je fietshouding bedragen 89 euro.

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!
MAAK NU EEN AFSPRAAK!