REFERENTIEVERHALEN

Tevreden klanten, daar doe ik het voor! Mensen helpen om beter en prettiger te fietsen, dat is voor mij de fun.
Neem contact op

TEVREDEN KLANTEN, DAAR DOE IK HET VOOR

“Andere zolen en plaatjes in de schoenen, een kleiner stuur en zo zijn er nog vele andere aanpassingen gedaan. Het geeft me vertrouwen en nog meer plezier in het fietsen! Kan nu nog niet zeggen welke uitwerking het heeft, maar mentaal gezien geeft het al een boost en meer zelfvertrouwen, want zuinig omgaan met ons lijf is het allerbelangrijkste!”

Denise van der Donk

“Als beginnende fietser met rare voeten heb ik met tot Sander gericht. Ik werd uitstekend geholpen met een aanpak die nodig was om comfortabel te kunnen fietsen, zonder dat ik meteen met het duurste van het duurste werd opgezadeld. Ik heb nu eindelijk schoenen en een fiets waarmee ik pijnvrij kan fietsen. Ik kan haast geen smoes meer bedenken om nu echt regelmatig op pad te gaan en dat is voor een groot deel aan hem te danken!”

Diederik van Huystee

“Het is een echte persoonlijke aanpak waarbij in alle rust alles stap voor stap wordt doorgemeten. Langzaam maar zeker voel je dat je steeds beter op de fiets zit. Op naar mooie kilometers op de fiets”

Karima Hey

“Ik ben in maart 2018 bij FitYourBike geweest. Na al meer dan 30 jaar op een racefiets te zitten en nooit eerder bij een aankoop een bikefitting te hebben gedaan, werd het wel eens tijd.
Diverse zaken kwamen naar voren en er werden door Sander voorstellen gedaan om deze aan te passen.
De eerste test was de 1/8 triathlon en na het fietsgedeelte ging de overgang naar het lopen zonder problemen omdat de houding op de fiets geheel prettig verliep.
Nog beter heb ik het verschil kunnen ervaren in het fietsweekend van de DFC Twickeltrappers in Ibbenburen.
Door de kracht die ik toen uit de racefiets en mijzelf kon halen tijdens de beklimmingen van oa de Larchenweg heb ik de conclusie kunnen trekken dat een goede bikefitting een must is.
Het was voor mij een compleet nieuwe ervaring, dat je dus meer uit jezelf en de fiets kunt halen door de juiste houding.”

Mayk Thijssen

“Really good consultation, the new shoes fit perfectly.???”

Thomas Benneman (duitsland)

“Vrijdag samen met een klant bij sander geweest om de fiets afstelling te perfectioneren. de klant bleef klachten houden in zijn knieën. Na de fiets meting heeft sander schoen inleg zolen aanbevolen . Perfect sander bedankt”

Marko van Stenis

“Enige weken geleden een bikefit aan mijn tijdritfiets gedaan bij FitYourBike. Ik kreeg al binnen 40 km. in tijdrithouding enorme pijnklachten in nek en schouder. Sander heeft de afstelling van fiets volledig nagekeken en aangepast, waarbij hij goed kijkt en luistert naar de klachten en wensen. Al met al zeer professioneel. Het eindresultaat is, dat ik afgelopen zondag met een zeer tevreden gevoel ben gefinisht op de Frysman triathlon (hele triathlon) waarbij het 180 km. tellende fietsonderdeel voorspoedig verliep.”

Jeroen Jansen

“Prima advies met een aantal verbeteringen aan de houding op fiets (afstellingen). Tevens schoenen bekeken: plaatsjes. Sander neemt ruim de tijd. Nu testen in de praktijk!”

Gerrit Jan Ochten

“10 jaar lang rugpijn na het fietsen. toch maar eens naar Sander gegaan vorige week. Ik dacht, ben met een uurtje klaar! Wat een geduld en kennis heeft die man! Volledige video analyse ( heel confronterend ,maar ook illustratief hoe je fietst) en daarna eindeloos aanpassen schoenplaatjes, zadel, stuurpen etc. Aan einde van de rit opnieuw video analyse en wie schetst mijn verbazing: zag er stuk beter uit! Echt een aanrader voor wie wil investeren in minder klachten en meer fietsplezier en daardoor betere resultaten.”

Karin Pouls

“ls het overdreven om als 60 plusser nog een fietsmeting te laten doen? Als lange-afstand-fietser op mijn verrelandenfiets heb ik wel afstanden afgelegd. Fietsers leren doorgaans ‘by doing’ en ‘by look to others’. En van de ervaring van de fietsenwinkel. Ik ben eens te rade te gaan bij onderlegde deskundigheid, bij Fityourbike. Meten is weten daar. Fityourbike doet een nulmeting van het fietsen, van mij op mijn eigen fiets, met camera’s van voor achter en opzij. Met de verkregen beelden kunnen de correcties goed gedocumenteerd in kaart gebracht. Ook mbt de zadeldruk. Nadat deze systematisch zijn aangebracht en ingesteld, volgt de tweede meting. Het resultaat voor mij is dat mijn zithouding verbeterd is, de druk op mijn zadel evenwichtiger en in balans, de positie van mijn voeten op de pedalen gecorrigeerd en mijn knieën niet langer meer naar binnen draaien en waardoor het kniegewricht beter wordt belast. Kortom, ik raad het ieder aan. Je zal ervaren dat het fietsen stabieler aanvoelt. De ergonomische verbeteringen draagt bij aan het fietsplezier. En ook aan de duur, omdat lijf en fiets optimaal op elkaar zijn afgestemd.”

Henk Vriend

“Voor het probleem van pijnlijke en branderige voeten waardoor ik dikwijls lange afstanden niet meer kon volhouden ben ik onlangs bij Sander geweest voor een voetdrukmeting een persoonlijke aanpak waarbij alle tijd genomen wordt en alles eraan gedaan wordt om tot een oplossing te komen met de kennis en ervaring van Sander is dit een absolute aanrader.”

Cynthia steenbakkers

“Vanwege chronische ontstekingen in gewrichten als gevolg van de ziekte van Lyme is mijn blessuregevoeligheid toegenomen. Reden voor mij om mijn (elektrische) fiets precies op mijn maat en behoeften af te laten stellen bij “fit your bike’. Ik heb veel baat bij de aanpassingen die Sander gedaan heeft; echt iedere millimeter draagt bij aan een prettige fietshouding. Door bv de handgrepen te verzetten heb ik meer steun aan handen waardoor mijn ellebogen en schouders ontlast worden. 

Doordat ik nu een houding heb waarbij mijn gewrichten zo min mogelijk belast worden, kan ik meer lichamelijke inspanning aan. Binnen mijn woonplaats verplaats ik me de laatste tijd altijd per fiets; het houdt me soepel, gezond en het vergroot mijn weerstand.” 

Karin Jensma, Warnsveld

“Een paar weken geleden ben ik met mijn racefiets naar FitYourBike van Sander Visschers geweest. Dit naar aanleiding van een opmerkingen of mijn fiets wel goed was afgesteld. Dat het afstellen van een fiets zo een nauwkeurig werk was had ik niet gedacht. Het is echt millimeter werk. Ik ben dan ook zeer blij dat ik dit gedaan hebt. Ik zit nu anders op mijn fiets en heb het gevoel dat ik de kracht veel beter kan overbrengen. Bij de eerste video opname zag je duidelijk dat ik met mijn vooral rechter knie steeds een zijwaartse beweging maakte . Na het afstellen van de fiets en mijn raceschoenen is dit er bijna geheel uit. Ik ben erg onder de indruk van Sander zijn vakmanschap en de precisie waarmee hij werkt. Ik kan dan ook iedereen aanraden als je twijfelt of je wel goed op je fiets zit neem contact op met Sander Visschers van FitYourBike Het is je geld dubbel en dwars waard.”

Henny Gerritsen

 

“Weer perfect geholpen door Sander. Ik ben door Sander al eerder goed op de fiets gezet.
Een nieuwe fiets betekent voor mij automatisch een bezoek aan FitYourBike om te voorkomen dat door een verkeerde houding allerlei blessures optreden.
ook nu weer goed geholpen, het nodige aangepast aan de fiets om een goede houding te krijgen en de nodige adviezen gekregen.
Sander perfect en weer bedankt en bij een volgende nieuwe fiets zeker weer te ziens!”

Mark van Dijk

 

 

 

 

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!

MAAK NU EEN AFSPRAAK!