Sole fietszolen

Krachtoverbrenging begint bij de voeten. Mis je daar stabiliteit, dan werkt dat door naar boven. Voeten die naar binnen wegzakken, zorgen voor een minder efficiënte kniebeweging en krachtoverbrenging. Wat blessures kan veroorzaken. Met de Sole fietszolen voorkom je dat je voeten naar binnen wegzakken

De Sole fietszolen zijn bewezen effectief. Dit voetbed is voorzien van totaal ondersteunende vorm voor comfort en maximale ondersteuning tijdens het fietsen. De zolen zijn door middel van warmte aanpasbaar aan jouw voeten. Door de toevoeging van Polygiene® geurbestrijding-technologie en een vocht-wicking topsheet, biedt dit voetbed comfort in elke situatie. Omdat er geen demping inzit, past dit voetbed ook in strakke fietsschoenen.

Eigenschappen Sole fietszolen

  • Polygiene® actieve geurbestrijding.
  • Ontworpen zonder het gebruik van latex- of latexbijproducten.
  • Geaccepteerd door de American Podiatric Medical Association.
  • Gerichte dichtheid biedt ondersteuning waar dit het meest nodig is.
  • De hiel zit op dezelfde hoogte als de bal van de voet.
  • Bevat geen dierlijke producten of bijproducten.

Full contact fiber fietszolen

Naast de semi thermoplastiche confectie fietzolen. Lever ik ook Full contact fietszolen. Hiervoor werk ik samen met een gespecialiseerde sportpodotherapeute. Nadat ik je houding op de fiets heb geanalyseerd, wordt er een afdruk van je voeten gemaakt in een schuimdoos. Vervolgens zal de sportpodotherapeut, hiermee jouw volcontact fietszool maken. Er zijn verschillende mogelijkheden qua stijfheid. 

De full contact carbon fiber zolen is het paradepaardje in het sportzolenassortiment. De full contact carbon fiber fietszolen worden per voet op maat gemaakt waarbij de mogelijkheid bestaat correcties uit te voeren bij voetafwijkingen en/of beenlengte verschillen. Met een gewicht van ongeveer 36 gram per paar zijn de  full contact carbon fiber zolen vederlicht en door het gebruikte carbon fiber materiaal ook zeer stijf en duurzaam. Hierdoor ervaart de gebruiker een hoog comfort en een duidelijke verbetering van zijn prestaties door de optimale overdracht van lichaamskracht naar het pedaal.

Naast de carbon fiber full contact zool is er ook nog de Thermoplastisch fietszool.
De thermoplastische zool is ook een full contact zool voor een optimaal comfort al dan niet verwerkt met uw persoonlijke correctie.

Deze zolen zijn uitermate geschikt voor de fietser die zowel op de racefiets als op de ATB actief is. Ze kunnen makkelijk van schoen gewisseld worden door het flexibele voorvoet gedeelte van de zool.

Al deze fietszolen zijn van goede kwaliteit en voor uw voet geheel op maat gemaakt. Daardoor sluiten ze perfect aan op de vorm van uw voeten.

 

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!

MAAK NU EEN AFSPRAAK!