Semi carbon custom made zolen

Krachtoverbrenging begint bij de voeten. Mis je daar stabiliteit, dan werkt dat door naar boven. Voeten die naar binnen wegzakken, zorgen voor een minder efficiënte kniebeweging en krachtoverbrenging. Wat blessures kan veroorzaken. Met de semi carbon custom made zolen stabiliseer je je voeten.

Met de nieuwe Carbon zool ben je goed uitgerust! Er zijn verschillende type fietszolen, voor elke voet een geschikte zool.

Door dragen van deze inlegzolen tijdens het fietsen blijft de voet totaal
ontspannen, zorgen de zolen voor het beter overbrengen van de kracht
op het pedaal en worden uw prestaties geoptimaliseerd.
De zolen zijn gemaakt van zeer dun licht hoogwaardig materiaal, en
hierdoor bij uitstek geschikt voor het dragen in de fietsschoen.

Onze zolen zijn allemaal hand gemaakt en ontwikkeld door ervaren atleten,
voor atleten!

semi custom fietszolen

Eigenschappen semi carbon fietszolen

  • Extra dunne binnenzool voor in de fietsschoenen
  • Overbrengen van maximale kracht op de pedaal
  • Geen stekende pijn meer in de voeten
  • Innovatief reliëf voor algehele ondersteuning tijdens kracht overbrenging
  • Ontlasting van de gehele plantaire fascie
  • Comfortabel in het hielgebied
  • Geen gevoelloosheid meer in de voeten

Full contact fiber fietszolen

Naast de semi thermoplastiche confectie fietzolen. Lever ik ook Full contact fietszolen. Hiervoor werk ik samen met een gespecialiseerde sportpodotherapeute. Nadat ik je houding op de fiets heb geanalyseerd, wordt er een afdruk van je voeten gemaakt in een schuimdoos. Vervolgens zal de sportpodotherapeut, hiermee jouw volcontact fietszool maken. Er zijn verschillende mogelijkheden qua stijfheid.

De full contact carbon fiber zolen is het paradepaardje in het sportzolenassortiment. De full contact carbon fiber fietszolen worden per voet op maat gemaakt waarbij de mogelijkheid bestaat correcties uit te voeren bij voetafwijkingen en/of beenlengte verschillen. Met een gewicht van ongeveer 36 gram per paar zijn de  full contact carbon fiber zolen vederlicht en door het gebruikte carbon fiber materiaal ook zeer stijf en duurzaam. Hierdoor ervaart de gebruiker een hoog comfort en een duidelijke verbetering van zijn prestaties door de optimale overdracht van lichaamskracht naar het pedaal.

Naast de carbon fiber full contact zool is er ook nog de Thermoplastisch fietszool.
De thermoplastische zool is ook een full contact zool voor een optimaal comfort al dan niet verwerkt met uw persoonlijke correctie.

Deze zolen zijn uitermate geschikt voor de fietser die zowel op de racefiets als op de ATB actief is. Ze kunnen makkelijk van schoen gewisseld worden door het flexibele voorvoet gedeelte van de zool.

Al deze fietszolen zijn van goede kwaliteit en voor uw voet geheel op maat gemaakt. Daardoor sluiten ze perfect aan op de vorm van uw voeten.

Prijzen van deze producten?

Aangezien de prijzen van onze producten regelmatig snel veranderen, kun je hiervoor het beste onze meest recente prijslijst opvragen. Dan sturen we je het meteen toe.

Ja, ik ontvang graag de prijslijst in mijn mail: