ROM-herstel Pedaal

Ben je geopereerd aan knie of heup? En gaat het herstel je niet snel genoeg? Je wilt thuis ook aan je herstel werken? Zodat je weer sneller je dagelijkse acitiviteiten kunt oppakken. En je weer naar buiten kunt op je eigen fiets. De oplossing is de ROM-herstel pedaal. Hiermee kan thuis gewerkt worden aan een sneller herstel.

Een ROM-Pedaal, ook wel excentrische pedaalarm of excentrische crank genoemd, maakt fietsen mogelijk wanneer u uw knie, heup of prothese beperkt kunt buigen. Dit handige hulpmiddel voor de fiets wordt gemonteerd tegen de bestaande pedaalarm (crank) van uw (elektrische) fiets. In het filmpje is de werking van de ROM-Pedaal goed te zien.

Belangrijkste kenmerken

  • Fietsen vanaf een kniebuiging van 70-80 graden. Ter vergelijking; als u geen beperkingen heeft in knie of heup is de kniehoek bij fietsen ongeveer 120 graden wanneer het pedaal boven is.
  • Instelbaar naar een kniehoek van 85-95 en 100-110 graden (naar mate van herstel of afhankelijk van uw beperking in knie of heup)
  • Behoud van de normale en juiste fietspositie, beenstrekking en voetplaatsing
  • Eenvoudig zelf te monteren met gebruik van uw huidige trapper in ca.15 minuten
  • Geschikt voor iedere (elektrische) fiets

TIP! Voor de revalidatie thuis op de hometrainer: zie ROM-Herstel

Het ROM-Pedaal is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een neutrale afwerking.

ROM-Pedaal-principe-excentrische-pedaalarm

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen van klanten:

Maria: “Goedemiddag, Het door u geleverde ROM – pedaal is op mijn fiets gemonteerd. Fantastisch!!!!.

Na vier jaar kan ik de trapper goed rondkrijgen en dus weer fietsen, ondanks de aandoening. Ik kan niet uitleggen hoe blij ik daar mee ben en wil u heel, heel, heel hartelijk danken.

Mocht het aan de orde komen zal ik u van harte aanbevelen.

Nogmaals hartelijk dank. “

Marja Scholten: “Een tijdje geleden heb je mij een link gestuurd over een crank verkorter en een excentrische pedaalarm voor mijn moeder. Zij kon door een knie prothese nog steeds niet fietsen omdat ze haar knie beperkt kon buigen (95 graden). Nu heeft ze de excentrische pedaalarm besteld, gekregen en op haar fietsen laten zetten. Vanmorgen kreeg ik een appje dat ze kan fietsen!! Hoe geweldig is dat.. en dat allemaal dankzij een tip van jou. Weer een super stap vooruit, ze heeft 27 september 2015 voor het laatst kunnen fietsen.

Ze is helemaal bij dat dit weer kan, even makkelijk op de fiets boodschappen doen, op de fiets naar mensen toe, dit soort kleine dingen zijn zo belangrijk. Sander heel erg bedankt namens mijn moeder! Moeder: “Zaterdag de pedaalarm erop laten zetten en vanmorgen voor het eerst sinds 27-09-2015 weer gefietst . Een bijzonder ervaring weer en ook een stuk vrijheid terug heerlijk!!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Montage

De ROM-Pedaal is geschikt voor alle soorten fietsen. Het hulpmiddel is eenvoudig aan te brengen. Hiervoor geef ik persoonlijk advies en een duidelijke handleiding. Ik help je natuurlijk ook graag bij het monteren.

 

Meer informatie of bestellen?

Uiteraard helpt FitYourBike je graag verder. Neem telefonisch of via mail contact met ons op.

• Kosten per stuk: € 179,- incl. BTW