Het SMP zadel is de oplossing bij zadelproblemen. Het 100% Italiaanse Selle SMP is de wereldleider waar het gaat om ergonomische fietszadels. Het voor het merk zo kenmerkende open middenkanaal, de snavelvormige zadelpunt en de uitsparing aan de achterzijde zorgen voor een aanzienlijke reductie van druk op gevoelige delen van het zitvlak. Daarnaast is de beknelling van aderen en zenuwen een stuk minder.

SMP ZADEL VOLGENS NIEUW GEOMETRISCH ONTWERP VOOR HET BEHOUD VAN DE GENITALE EN PERINEALE BLOEDSOMLOOP

Dit zadel zorgt voor een optimale houding en pedaalbeweging. Natuurlijk is het van groot belang dat het zadel op jouw lichaam is afgesteld. Bij FitYourBike gebruik ik druksensoren die over het zadel gaan (zadeldrukmeting van Gebiomized). Hiermee zie ik of het zadel bij je past en goed is afgesteld.

Steunzone

Is het resultaat van diepgaand ergonomisch onderzoek. Ondersteunt het gewicht van de wielrenner en verdeelt het op correcte wijze over het bekken (tuberositas ischiadica) en de bilspieren. Beschermt het stuitbeen tegen kneuzingen en stoten veroorzaakt door onregelmatig terrein.

Drukontlastings- zone

Aangebracht over de hele lengte van het zadel, van de achterkant tot aan de zadelpunt. Het samendrukken van de perineale structuren en dus het afknellen van de aders en haarvaten en het ontstaan van zenuwletsel wordt vermeden, ongeacht de positie die de wielrenner aanneemt.

smp zadels - FitYourBike

De oplossing bij zadelproblemen

De onderzoeksresultaten tonen aan dat de SMP4BIKE zadels het behoud van een optimale bloedsomloop in de geslachtsorganen waarborgen. Ze op zijn op dit moment de beste oplossing voor MAXIMALE PRESTATIES DIE GEZOND WORDEN BEHAALD!