BIKEFITTING Arnhem

Bikefitting Arnhem helpt je bij jouw optimale fietsafstelling. Verbeter je prestaties, voorkom pijnklachten en beleef nog meer plezier aan fietsen.
Neem contact op

BIKEFITTING ARNHEM VOOR MEER FIETSPLEZIER

BIKEFITTING ARNHEM

Vind je optimale fietsafstelling

De ideale fietspositie is afhankelijk van comfort, doel, lichaamsafmetingen en/of beperkingen (blessures). Het is geen ‘exacte’ wetenschap, dat in een boekje is te vinden. De ervaring van de bikefitter speelt hierin een belangrijke rol.  Hieruit mag je dus concluderen dat alleen een statische meting, waarbij lichaamsmaten worden opgemeten en met formules de fietsafstelling bepalen, onvoldoende is voor de ideale fietsafstelling. Het kan dienen als uitgangspunt, maar daarna dient een dynamische fietsafstelling te volgen. Met een juiste fietspositie zal je efficiënter bewegen, beter presteren, blessures voorkomen en comfortabeler op je fiets zitten.

 Beleef meer fietsplezier en presteer beter. 

 De specialiteit van FitYourBike: dynamische fietsafstellingen. In het kort: wij zorgen ervoor dat jouw fiets perfect is afgesteld, zodat je sneller gaat en verder komt met dezelfde krachtinspanning. Zo voorkom je bovendien nare en langdurige blessures. Laat jouw fiets dus nu optimaal afstellen voor jouw lichaam! En maak een afspraak bij FitYourBike bikefitting Arnhem

Door het afnemen van dynamische fietsmetingen middels videoanalyse, zadeldrukmeting en voetdrukmeting, kan ik jouw racefiets, mtb, stadsfiets, trekkingsfiets of elektrische fiets perfect afstellen op jouw lichaam. Zo ga je sneller en kom je verder met dezelfde krachtinspanning.

Afhankelijk van je wensen en/of klachten geef ik advies welke meting voor jou geschikt is/het beste bij jou past/het meest voor jou geschikt is. Ook is het mogelijk om maatwerk schoenen of zolen aan te laten meten.

FitYourBike specialist op gebied van bikefit

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!
MAAK NU EEN AFSPRAAK!