BIKEFITTING Utrecht

Bikefitting Utrecht helpt je bij jouw optimale fietsafstelling. Verbeter je prestaties, voorkom pijnklachten en beleef nog meer plezier aan fietsen.
Neem contact op

BIKEFITTING UTRECHT VOOR MEER FIETSPLEZIER

BIKEFITTING UTRECHT

FitYourBike laat ook jou lekkerder fietsen.

Verbeter je prestaties en voorkom pijnklachten. Met de juiste fietsafstelling beleef je nog meer plezier aan fietsen.

“Als professioneel Bikefitter en Orthopedisch Technicus help ik mensen beter op hun fiets te zitten. Hiermee verhelp ik pijnklachten of zorg ik er juist voor dat ze niet gaan ontstaan. Daarnaast zorg ik er voor dat je met de juiste fietsafstelling meer vermogen krijgt zodat je makkelijker, harder en prettiger gaat fietsen.”

Beleef meer fietsplezier en presteer beter. 

Herken jij deze klachten?

  • Dove of tintelende handen?
  • Pijn in de onder- of bovenrug?
  • Pijnlijke nek of schouders?
  • Pijnlijke, brandende of dove voeten?
  • Pijn in de lies of last van de zitbotjes?
  • Het idee dat jij je krachten niet kwijt kan op je fiets?
  • Het idee dat je harder kan maar dat het er niet uitkomt?

Dan kan een Bikefit jou uitkomst bieden. Tijdens een Bikefit breng ik precies in beeld hoe jij op jouw fiets zit en waardoor klachten worden veroorzaakt. En ik zorg ervoor dat deze klachten worden verholpen! En beter presteert!

De specialiteit van FitYourBike: dynamische fietsafstellingen. In het kort: wij zorgen ervoor dat jouw fiets perfect is afgesteld, zodat je sneller gaat en verder komt met dezelfde krachtinspanning. Zo voorkom je bovendien nare en langdurige blessures. Laat jouw fiets dus nu optimaal afstellen voor jouw lichaam! En maak een afspraak bij FitYourBike bikefitting Utrecht

Door het afnemen van dynamische fietsmetingen middels videoanalyse, zadeldrukmeting en voetdrukmeting, kan ik jouw racefiets, mtb, stadsfiets, trekkingsfiets of elektrische fiets perfect afstellen op jouw lichaam. Zo ga je sneller en kom je verder met dezelfde krachtinspanning.

Afhankelijk van je wensen en/of klachten geef ik advies welke meting voor jou geschikt is/het beste bij jou past/het meest voor jou geschikt is. Ook is het mogelijk om maatwerk schoenen of zolen aan te laten meten.

FitYourBike - bikefitting Utrecht

VERBETER PRESTATIES, VOORKOM KLACHTEN

Een fietsafstelling op maat. Een verwijzing van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg is niet nodig!
MAAK NU EEN AFSPRAAK!